Over Lease Drive

Wat zijn de drijfveren van Lease Drive?
Lease Drive bemiddelt, levert maatwerk, heeft brede kennis en ervaring van de automotive en leasebranche en werkt op een persoonlijke, gedreven manier.

Lease Drive bemiddelt
Lease Drive is de spin in het web als het gaat om leasing. Wij bemiddelen tussen u en de verschillende leasemaatschappijen, om voor u de beste leaseconstructie te bewerkstelligen. Daarbij zijn wij merk onafhankelijk, waardoor we objectief kunnen handelen. Wij nemen u een hoop werkzaamheden uit handen, waardoor u zich weer kunt richten op uw core business.

Lease Drive levert maatwerk
Leasing is er in allerlei vormen, van full operational lease tot financial lease of short lease. Welke vorm van leasing voor u de meest geschikte is, op de korte maar ook op de lange termijn, hangt van verschillende factoren af. Wij bedenken voor u de meest geschikte leasevorm, gebaseerd op uw wensen en randvoorwaarden, met als doel u een leasepakket op maat aan te bieden.

Lease Drive kent de markt
Wij van Lease Drive kennen de markt als geen ander, door de ervaring die wij de afgelopen decennia in de automotive branche hebben opgedaan en wel in alle facetten. Als je zoveel kennis en ervaring van de markt hebt, is het zonde deze vervolgens niet te delen om u van dienst te kunnen zijn.

Lease Drive is persoonlijk
Bemiddelen, maatwerk leveren en ervaring van de markt opdoen gaat niet zonder passie, een drive. Juist door deze drive en de persoonlijke benadering, bent u bij ons geen nummer maar kennen wij u bij naam. En u ons. Lease Drive is de naam!

Lease Drive B.V.

Tobias Asserlaan 7
2662 SB BERGSCHENHOEK

T (015) 28 55 999
F (015) 25 12 384
E info@leasedrive.nl

KvK 54112796

Disclaimer | Privacy Policy